Akademia Bialska Nauk Stosowanych : ÄÐÙÛÞÒëÙ ÐàåØÒ RSS

II rok RSS

ÄÐÙÛë

ÃßÞàïÔÞçØâì ßÞ: ID | ½Ð×ÒÐÝØî | ßÞ ßÞßãÛïàÝÞáâØ | ´ÐâÕ | Submitter | °ÒâÞà | ÀÕÙâØÝÓ
Page:  « Previous 1 2 3 Next »

Praktyka zawodowa I dzial zywienia i poradnia-18829 ÁÚÐçÐâì

ÀÐ×ÜÕà:
691.1 KB
´ÐâÐ:
30.09.2019

Suplementy diety-96432 ÁÚÐçÐâì

ÀÐ×ÜÕà:
769.2 KB
´ÐâÐ:
30.09.2019

Psychologia zdrowia i zywienia-24138 ÁÚÐçÐâì

ÀÐ×ÜÕà:
358.4 KB
´ÐâÐ:
30.09.2019

Podstawy dietetyki-27941 ÁÚÐçÐâì

ÀÐ×ÜÕà:
707.6 KB
´ÐâÐ:
30.09.2019

System HACCP w zakladach zbiorowego zywienia-72849 ÁÚÐçÐâì

ÀÐ×ÜÕà:
779.1 KB
´ÐâÐ:
30.09.2019

Podstawy epidemiologii-12059 ÁÚÐçÐâì

ÀÐ×ÜÕà:
810.0 KB
´ÐâÐ:
30.09.2019

Technologia potraw specjalnego przeznaczenia-87158 ÁÚÐçÐâì

ÀÐ×ÜÕà:
749.8 KB
´ÐâÐ:
30.09.2019

Zdrowie srodowiskowe-69351 ÁÚÐçÐâì

ÀÐ×ÜÕà:
775.1 KB
´ÐâÐ:
30.09.2019
Page:  « Previous 1 2 3 Next »